18:16
Тиждень математики

Тиждень математики

З 1 по 5 березня в КЗ "Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Водянської сільської ради пройшов тиждень математики під гаслом "Я люблю математику". В рамках програми відбувся «Математичний квест», де змагалися учні 9 та 10 класів. Основною метою цього заходу було формування в дітей  уміння мислити самостійно, творчо, зосереджувати, розподіляти та переключати увагу, запам’ятовувати та відтворювати, знаходити нестандартні рішення тощо, захід проведений вчителем математики та фізики Колосовою Г.О.

Колосовою Г.О був проведений нестандартний урок геометрії «Площа та об’єм призми, паралелепіпеда» з учнями 11 класу, на якому діти узагальнили та систематизували знання  із теми, показали практичне застосування вивчених формул, за якими знаходяться об’єми та площі призм.

 

А під керівництвом вчителя математики Мірзахметової В.М. відбувся захід "Я люблю математику", в якому прийняли участь дві команди 7 класу "Піфагори" та "Блискавка". В ході веселих математичних конкурсів перемогу та медаль "Найкмітливіший математик 2021" отримала команда "Піфагори". Вітаємо переможців!

    

  ​​​​​​

Переглядів: 317 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0