09:03
Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Жити цікаво та безпечно» та Дня цивільного захисту
  

«Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!»

    День цивільного захисту

КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2»

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 26 квітня 2019 року  у КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» відбувся День цивільного захисту.

  Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

Вранці школярі зібрались на урочисту лінійку, де було  оголошено план проведення Дня цивільного захисту. На лінійці виступила агітбригада школи «Рятівники», під керівництвом педагога-організатора Цимановської Г. Р.

  На другому уроці у цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті,  про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах; провели вікторини «Основи поведінки учнів у надзвичайних ситуаціях».

   Вчитель фізики  Козій  М. М.  провела  позакласний захід  з фізики «Ядерний реактор. Чорнобильська катастрофа та ліквідація її наслідків», з учнями 9-11 класів. 

  Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні мультфільми та фільми; виставки плакатів, стіннівок, малюнків з безпеки життєдіяльності.

Медичний працівник Мироненко О. С. продемонструвала надання першої медичної допомоги для дітей.

Завершальним етапом була евакуація школи, де учні і вчителі показали обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення на випадок надзвичайних ситуацій.

День цивільного захисту під гаслом «Допомогти! Врятувати! Запобігти! Бути обізнаним!» проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.

 

Заступник директора з НВР Івахіна К. В.

Переглядів: 411 | Додав: Ket | Рейтинг: 0.0/0