10:43
Запрошує Запорізький національний університет

Добрий день!

Запрошуємо навчатися Ваших випускників за кошти державного бюджету до ЗНУ за спеціальністю 014.08 Середня освіта (Фізика) на рівні Бакалавр (бюджетні місця: 10 денна+10 заочна форма навчання), 

а працівників на рівні Магістр за спеціальностями 014.08 Середня освіта (Фізика) (бюджетні 5 місць на денній формі без ЄВІ, є денна та заочна форма за контрактом) та 014.15 Середня освіта (Природничі науки) (бюджетні 5 місць на денній формі без ЄВІ, є денна та заочна форма за контрактом).  Деталі в буклетах та презентації спеціальності.

Кваліфікація в дипломі бакалавра: Вчитель фізики та другої предметної спеціальності (на вибір з присвоєнням відповідної кваліфікації Вчитель інформатики, Вчитель математики, Вчитель історії, Вчитель англійської мови, Вчитель української мови та літератури).

Кваліфікація в дипломі  магістра: Магістр середньої освіти. Вчитель фізики, астрономії та інформатики або математики (на вибір) для 014.08. Магістр середньої освіти. Вчитель біології, природничих наук, фізики та хімії. Викладач закладів вищої освіти для 014.15.

Освітня програма : Середня освіта "Природничі науки"

Освітня програма: Середня освіта (Фізика) з другою предметною спеціальністю

Освітня програма: Середня освіта (Фізика)

Презентація середня освіта "Фізика"

Переглядів: 203 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 2.0/1