14:09
207-річниця від Дня народження Т.Г.Шевченка

207-річниця від Дня народження Т.Г.Шевченка

   У ці березневі дні вся Україна традиційно вшановує пам'ять Великого Сина України, геніального поета та художника, громадського діяча та пророка Тараса Григоровича Шевченка.

   Учні КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» Водянської сільської ради не залишилась осторонь, 9  березня 2021 року у школі був проведений цикл цікавих та різноманітних заходів присвячений цій визначній даті.

  Вчителем української мови та літератури Тарасовою К.О. для учнів 9 класу була проведена інформаційна година «Наш Шевченко», де учні мали змогу поглибити свої знання про відомого Кобзаря, декламували його вірші «Заповіт», уривок з поеми «Сон», а також мали змогу написати вітальну листівку. Життя Великого Кобзаря є прикладом для кожного з нас , а творчість пронизана гарячою любов’ю до Батьківщини – безцінним надбанням для нащадків.

    В рамках події вчителем української мови та літератури Стельмах А.С.  була проведена вікторина серед учнів 5-го класу, де діти показали свої знання з біографії та творчості відомого поета. А вчитель української мови та літератури Оверко А.І. разом із учнями 6 класу провела захід "Літературні смаколики", де поласували найвидатнішими творами Великого Кобзаря.


  

  

   

  

 

Переглядів: 257 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0