15:46
Акція «Годівничка»

Акція «Годівничка»

Зима для птахів — цеце велике випробування. Коли надворі починаються холоди, пташкам доводиться нелегко. Тому птахи потребують нашої допомоги. Доброю традицією у КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-III ступенів №2» с. Дніпровка стало щорічне проведення акції «Годівничка».

Не став винятком і цей навчальний рік. Вихованці школи разом зі своїми батьками виготовили годівнички різних типів та розвішали їх на території дитячого садочка та школи. Виготовляли годівнички з дерева, картону, пластикових пляшок, природних та інших матеріалів. Годівнички вийшли на славу – красиві та на різний смак.

Був проведений конкурс малюнків та аплікацій присвячений темі зимуючих птахів. Також діти складали вірші та невеликі оповідання про птахів узимку.

Якщо кожен із нас у зимовий час допоможе птахам – зробить годівничку, насипле небагато зерна, хлібних крихт, то цим допоможе перезимувати нашим птахам. Давайте разом турбуватися про братів наших менших та зупиняти вимирання птахів узимку. Не будьмо байдужі й оберігаймо природу!

 

 

Переглядів: 313 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0