09:17
Безпечна дорога додому

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає в час невпинного технологічного прогресу, у час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя.

Чи знали ви про те, що щорічно у світі мільйони людей гинуть у дорожніх аваріях. Дуже часто причиною загибелі людей на дорозі є не лише провина водія, а й власна кричуща необережність і неправильна поведінка. Запобігти таким випадкам та знизити смертність і кількість травм можна, скоригувавши свою поведінку. Прості речі рятують життя. А життя людини – це найвища цінність.

19 листопада в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні, Міжнародний благодійний фонд “Допомоги постраждалим внаслідок ДТП” спільно з Міністерством освіти та науки з метою залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в нашому закладі освіти пройшов Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху.

Здобувачі освіти під час уроку повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху.

Учні початкових класів виготовляли дорожні знаки, макети світлофорів, грали в тематичні настільні ігри розв’язували ситуативні задачі, кросворди, відгадували загадки, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання  з Правил дорожнього руху.

Старшокласники повторювали правила надання першої медичної допомоги, повторили правила переходу дороги, правила поведінки в громадському транспорті, тощо…

Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше здоров’я – це наша відповідальність! Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності!

 

   

Переглядів: 381 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0