11:22
Чарівний світ книги

Чарівний світ книги

У теплий сонячний день, 30 вересня до сільської бібліотеки завітали учні 2-4 класів КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2», разом із соціальним педагогом Джунь С.І. «Чарівний світ книги», мета якої залучити учнів до читання книг, навчити їх користуватись бібліотекою, виховувати любов до книги і бережливого ставлення до неї.
Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

Світлана Іванівна провела екскурсію бібліотекою. Учні дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки та журнали, про «Правила поводження з книгою», та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити.

У читальній залі на дітей чекало знайомство з книжковими виставками. Світлана Іванівна зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. А якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого.
Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.

Висловлюємо подяку за підтримку та допомогу в організації екскурсії до сільської бібліотеки ВО директора  Половковій Ірині Аполінарівні КЗ «Інформаційно Просвітницький центр культури і дозвілля Водянської сільської ради»
Запрошуємо усіх жителів села до Дніпровської сільської бібліотеки.

 

Переглядів: 278 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0