12:29
День фізичної культури та спорту

День фізичної культури та спорту

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» проведення Дня фізичної культури та спорту. Протягом всього тижня, згідно з річним планом роботи школи, проходили відповідні заходи. Метою проведеного тижня було визначено поширення ідей олімпійського руху в Україні, активізацію фізкультурно-масової роботи в навчальному закладі, формування в учнів мотивацій до здорового способу життя, виховання учнів на гуманістичних ідеалах олімпізму.


  


День фізичної культури та спорту розпочався з урочистої лінійки. З привітаннями до учнів звернулась директор школи К.В. Івахіна та побажала учням спортивного успіху та перемог. Кожен клас представив назву, девіз та емблему команди.
Для школярів 1-4 класів були проведені естафети «Веселі старти». Учні 5 - 11 класів брали участь у фестивалі «Козацький гарт». Це традиційні види змагань для школярів завжди викликають велику радість, приносять заряд енергії та позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. Протягом тижня між учнями 10 та 11 класів пройшов турнір з настільного тенісу. Учні 11 класу брали активну участь у підготовці та організації свята, допомагали вчителю фізичної культури проводити змагання.


  


Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень.

 

Переглядів: 383 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0