12:33
День Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2014 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співторваристві, досягнення гідного рівня життя.

Класоводи 1-4 класів провели тематичні ранкові зустрічі "Краса мирного життя". 22 листопада проведено урок-реквієм пам’яті подій Революції Гідності та Свободи «У їхніх серцях жила Україна» для учнів 5-11 класів. 23 листопада учні 5 класу взяти участь у флешмобі до Дня Гідності та Свободи.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.Також ми повинні пам’ятати, що кожного разу коли на небі сіяють зорі, за нами спостерігає Небесна сотня, яка освітлює шлях України у краще життя.

     


          

Переглядів: 228 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0