13:05
День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

6 грудня відзначається День Збройних Сил України – це всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності та цілісності України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі й нашого народу. Тому і наша школа просто так не оминула цю дату.

Класоводи 1-4 класів 06.12.2021р організували виставку малюнків: «Зі святом, захисники!».


    


В рамках патріотичного виховання для учнів 8 – 11 класів 06.12.2021р. педагог-організатор разом з представниками шкільного самоврядування провели єдиний урок мужності на тему: «На варті Вітчизни».

07.12.2021р. вчитель фізичної культури Кліпілін Д.О. організованізував спортивні змагання між учнями 5 та 6 класів, присвячені Дню Збройних Сил України: «Майбутні захисники України», на яких вони продемонстрували свої морально-вольові якості: силу волі, наполегливість, рішучість, упевненість, взаємопідтримку.


       


Вчитель Захисту України Бехтєєв Г.М. організував та провів військові навчання для учнів 11 класу «Влучний стрілець».Учні продемонстрували своє вміння володіти зброєю та влучно попадати в ціль.


   


Ми, нинішнє покоління, повинні віддати шану героям, завдяки яким майорить сьогодні синьо – жовтий прапор свободи в нашій державі Україні. Українські юнаки повинні бути свідомим, що проходячи службу в армії, вони стають захисниками своїх матерів, сестер, коханих дівчат, рідного села чи міста, де проходило дитинство чи юність.

 

 

Переглядів: 321 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0