12:04
Досягнення гуртка спортивного напрямку

 20 - 23 серпня у місті Бердянськ пройшов відкритий турнір з важкої атлетики, приурочений до Дня незалежності України.

   У змаганнях взяли участь важкоатлети з Бердянська, Кам’янки-Дніпровської, Водянської ОТГ, а також спортсмени гуртків з важкої атлетики с. Дніпровка.

  Чемпіонами турніру у своїх вагових категоріях стали : Галина Жукова, Анжеліка Жукова, Данило Свідерський (КЗ «Дніпровська заганоосвітня школа І-ІІІ ступенів №2»), Дарина Кірч (КЗ «Дніпровська заганоосвітня школа І-ІІІ ступенів №1»). Рівень турніру був достатньо високим, в ньому взяли участь декілька майстрів спорту України з важкої атлетики, серед яких була і наша Анжеліка Жукова!

  На цьому турнірі кожен учасник вирішував свої завдання, для Галини Жукової, це були дебютні змагання. Вона посіла перше місце і розпочала свою спортивну кар‘єру. До речі як і її старша сестра Анжеліка Жукова, яка з восьми років стала займатися важкою атлетикою, а вже у 15 років виконала норматив майстра спорту України!

   Анжеліка Жукова та Дарина Кірч виступом на цьому турнірі розпочали підготовку до чемпіонату України, який пройде у жовтні, у селі Поляна на Закарпатті!

  Готували спортсменів до турніру: Леонід Жуков, Наталія Жуков, та Олександр Жуков - заслужений тренер України.


 

Переглядів: 124 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0