13:28
Європейський тиждень місцевої демократії

«Європейський тиждень місцевої демократії» у КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» Водянської сільської ради

Курс на європейську інтеграцію України та розвиток місцевого самоврядування відповідно до європейських стандартів є одними з головних пріоритетів державної політики України.

Протягом тижня у нашій школі проводились тематичні години-бесіди «Діяльність та структура Ради Європи.»  Класні керівники 5-11 класів дистанційно провели виховні години з питань євроінтеграції, співробітництва між Україною та Європейським Союзом. Серед старшокласників було проведено бліц-опитування: «Демократія – це…». Відповіді старшокласників були різносторонніми та обдуманими.

Класоводи 1-4 класів за участю учнів оформили виставку малюнків «Україна – демократична країна».

Вчителі-предметники, а саме Оверко А.І.(зарубіжна література), Стельмах О.П. (англійська мова) та Невзорова С.П.( заступник з ВР), підготували для учнів нашої школи єдиний онлайн-урок «Відкриваємо для себе Європу», який пройде у дистанційному форматі 18 жовтня 2021 р. для учнів 5-11 класів.

Місцева демократія є загальною європейською цінністю і повинна спиратися на кращі досягнення та практики в галузі управління та демократії.

Переглядів: 258 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0