13:07
Карусель педагогічних ідей

Карусель педагогічних ідей, або як вчителі КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» на весняних канікулах досвідом обмінювалися

   З 22 по 26 березня 2021 року, коли учні школи перебували на весняних канікулах, творчий педагогічний колектив вчителі КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2» Водянської сільської ради плідно працював, оволодіваючи новими знаннями та навичками. Насиченим та різноманітним був план роботи на канікулах.     Канікули - це період вільний від навчання чи основної діяльності. Це прекрасний час, коли учні відпочивають від уроків, набираються сил і  натхнення перед початком навчального процесу, а вчителі мають можливість попрацювати творчо, оволодіти новими знаннями та вміннями, обмінятися досвідом із колегами.

 22 березня вчителі взяли участь у марафоні з елементами тренінгу «Синдром професійного вигорання: як зберегти психоемоційне здоров’я вчителя», який провела практичний психолог Костишина К.О.. Під час тренінгу вчителі мали змогу пройти тестування на визначення рівня емоційного вигорання, приймали участь у різноманітних творчих конкурсах . Катерина Олегівна, за допомогою різноманітних вправ, використовуючи сучасні методи допомогла вчителям відпочити та налаштуватися на плідну роботу протягом тижня.  


  


 23 березня педагогом-організатором Слюсар С.М. було проведено майстер-клас з виготовлення об’ємних квітів «Квіти рідного краю», під час якого педагоги  продемонстрували всі свої вміння та навички роботи з папером та виготовили неймовірної краси квіти,які стануть декором для майбутніх шкільних заходів.


        

   

      


24 березня у школі пройшов педагогічний тренінг «Портрет ідеального вчителя», який підготувала та провела тренер проекту «Вчимося жити разом» Мірзахметова В.М.. Під час тренінгу вчителі шукали відповідь на питання: «Який він-ідеальний вчитель сучасності?». Валентина Миколаївна, використала цікаві методи та прийоми, а саме: «Дискусійну карусель», «Акваріум», «Мозковий штурм». Вчителями були виконані вправи: «Важливі уроки життя», «Моє бачення творчого вчителя», «Портфель вчителя на кожний урок». Тренінг приніс море задоволення та позитивних емоцій.

   Велику увагу на канікулах було приділено методичній роботі. Протягом 24 та 25 березня відбувся цикл методичних об’єднань вчителів природничо-математичних та суспільно-гуманітарних дисциплін, обмінялися педагогічними родзинками на своєму МО вчителі початкових класів, під час МО-класних керівників було проведено круглий стіл  обміну цікавими ідеями та планами на майбутнє.


   


Бажаємо Всім вчителям творчого натхнення, успіхів у реалізації своїх проектів, позитиву та посмішок.

Переглядів: 538 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0