09:38
Конкурс-виставка «Космічні фантазії»

Космічні фантазії

У КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» відбувся  традиційний конкурс-виставка «Космічні фантазії».

Він проводиться з метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, їх зацікавленості у дослідженнях космосу. Проведення конкурсу сприяє підтримці обдарованої молоді, яка відтворює своє уявлення про космос засобами мистецтва, цікавиться дослідженнями про Всесвіт, прагне розширити свій духовний світогляд.

Експозицію  склали індивідуальні та колективні роботи: іграшки, вироби з дерева та з металу, декоративні композиції, що відображають фантастичні уявлення про космос та космічних істот, діючі макети Сонячної системи та літальних апаратів майбутнього, моделі і макети історичної та сучасної ракето-космічної техніки, різні космічні апарати, що популяризують досягнення людства у космонавтиці.

В роботах спостерігається філософське бачення Космосу, розкриття фантазії, погляд на проблеми Всесвіту юних митців. Конкурс сприяє популяризації знань про космос, розвитку творчих здібностей у дітей та підлітків, зацікавлених у дослідженні Космосу.

Найкращі роботи учнів направлені на міський етап конкурсу до Станції юних техніків. Учні школи з нетерпінням чекають результатів чудового конкурсу «Космічні фантазії».

 

Переглядів: 258 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0