15:34
«Прощавай, початкова школо!»

«Прощавай, початкова школо!»

     Випускний у школі особливе свято для всіх: дітей, учителів, батьків. А особливо, коли це випускний у початковій школі. 28 травня 2021 року для учнів 4 класу КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» Водянської сільської ради був особливий день. Саме цього дня очі в усіх присутніх блищали від сліз, а на обличчі була посмішка радості. Саме цього дня випускала зі свого гнізда 15 маленьких пташенят  - не просто класовод, а справжня мама, наставник, захисниця – Костишина Ірина Віталіївна.

      Чотири роки навчання в початковій школі вже позаду. Протягом навчання були і моменти радості, і миті смутку, і маленькі проблеми, і грандіозні відкриття. За ці чотири роки діти підросли, змужніли, помудрішали. То ж, батьки, вчителі, гості зібралися на свято, щоб привітати своїх дітей, з подоланням ще однієї, хоч і маленької, сходинки у їхньому житті. Попереду у них буде ще багато успіхів і невдач, але так хочеться, щоб цей день запам’ятався їм на все життя.

      Ми від щирого серця вітаємо випускників початкової школи із цим особливим днем. Нехай у вашому житті буде побільше приємних, радісних, світлих моментів. І нехай дорога у вас під ногами буде прямою та різнокольоровою!

 

 

Переглядів: 345 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0