13:02
Спартакіада з футболу

Спартакіада з футболу

У рамках проведення спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів Водянської ОТГ відбулися змагання з футболу серед юнаків.

У змаганнях прийняли участь 4 команди. 26 травня 2021 року відбувся фінал з футболу серед учнів загальноосвітніх закладів Водянської ОТГ, що проводився відділом освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради. На стадіоні ім..А.І.Скрипника в с. Водяне зустрілися команди Водянської ЗОШ №1, Водянської ЗОШ №2, Дніпрвської ЗОШ №2 та Заповітненської ЗОШ.

Зі словами привітання до учасників та їх вчителів звернувся Роман Рудов – спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради.

За підсумками змагань перше місце виборола команда юнаків Заповітненської ЗОШ, ІІ місце –Дніпровська ЗОШ №2, ІІІ місце – Водянська ЗОШ №1, ІV місце- Водянська ЗОШ №2.

Від організаторів змагань - відділу освіти, молоді та спорту Водянської сільської ради команді-переможниці було вручено перехідний кубок, диплом першого ступеня, медалі, команди-призери були нагороджені дипломами та медалями відповідних ступенів.

Вітаємо команди з перемогою!

Автор статті: Ященко М.В.

 

 

 

Переглядів: 171 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0