15:24
Те, що йде від серця, до серця і доходить

Те, що йде від серця, до серця і доходить

Доброту вважають найціннішим скарбом. Вона, як сонечко зігріває, тішить і радує, робить нас справжніми людьми.
Дуже приємно, що в наш нелегкий час існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.
З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив директор ТОВ «Агро Дніпро» Стеценко Пилип Вікторович. Завдяки допомозі підприємства було придбано матеріали для відновлення аварійного евакуаційного освітлення старшого корпусу нашої школи. Ця підтримка – свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти і розуміння непересічної важливості навчання та виховання дітей в с. Дніпровка.
Шановний Пилипе Вікторовичу, висловлюємо Вам щиру вдячність за допомогу нашій школі! Це вагомий внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка.
Нехай підприємство ТОВ «Агро Дніпро» процвітає, а доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди. Бажаємо Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і більше тепла на життєвому шляху. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої школи.

Адміністрація КЗ "Дніпровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2" Водянської сільської ради

Переглядів: 220 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0