09:06
З Новим роком

Як у школі Новий Рік святкували!

Новий рік – це чарівний час, коли ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А створюють таку чарівну атмосферу зазвичай дорослі. Ось і у КЗ «Дніпровська загальноосвітня школа І-III ступенів №2» вчителі організували дітям справжнє свято.

На передодні свята педагог-організатор разом з класними керівниками та учнями нашої школи облаштували у фоє школи справжню зимову казку! Новорічний декор створив атмосферу та відчуття новорічного дива.

На цьому новорічна казка не закінчилась. 24 грудня до учнів нашої школи завітала справжня новорічна казка! Найперше демонстрували свої таланти школярі початкової школи – учні 1-2 класів зустрічали Діда Мороза і Снігуроньку веселими піснями та танцями, звучало чимало новорічних віршиків.

Дід Мороз та Снігуронька привітали учнів 3-4 класів, які бажали всім добра, миру, щастя, успіхів у справах, усмішок на устах. На новорічному святі звучали новорічні пісні під чарівні новорічні танці!

Цікаво і насичено пройшло свято Нового року серед школярів 5 - 7 класів, в ході свята класи вливалися в новорічну програму з різними танцювально-музичними номерами.

Шкільне свято пройшло у формі інсценування веселого новорічного дійства, а тому на заході було чимало казкових героїв – Снігуронька, Дід Мороз, Королева Ночі, Королева Снігова, Баба Яга, чорт Антипко. Новорічна програма була насиченою, адже кожен клас показав цікаві виступи на святкову тематику.                              


Учні 8 – 10 класів взяли участь у новорічному КВК, де продемонстрували свої вміння дотепно жартувати, кмітливість та артистизм! Діти ретельно та відповідально підготувалися до святкових змагань.

Місцеві підприємці, а саме: Зарубіна Т. С., Тініна Г. М., Колосова Г. О., Полякова Г. М., допомогли організувати солодкі привітання для учнів 5 – 11 класів. Дякуємо за підтримку!

Новорічні святкування пройшли з дотриманням протиепідеміологічних вимог.

Всі заходи пройшли яскраво та весело і подарували приємні емоції кожному учаснику! Панувала доброзичлива святкова атмосфера. Діти отримали безліч задоволення та незабутні враження, а також показали свої таланти під час виступів та конкурсів.

     

Переглядів: 339 | Додав: neko-90 | Рейтинг: 0.0/0